Viziunea Creativa este simpla si sincera: Facem papusi care sunt „bune” pentru copiii nostri!

In lumea Creativa, cand cream un model de papusa, facem tot posibilul pentru a ne asigura ca jucariile ofera bucurie, exaltare, dar sunt, in acelasi timp, foarte sigure.
Ne dorim ca jucariile create de noi sa fie zglobii, reconfortante, sigure si naturale. Prin urmare, vopseaua si toate materialele pe care le folosim sunt naturale/ nontoxice si alegem tesaturi organice in masura in care este posibil.

Toate papusile noastre sunt lucrate manual cu mare atentie la detaliu si multa dragoste, cu constientizarea deplina a prietenului special care poate deveni fiecare papusa in viata unui copil.

Folosim material 100% bumbac si vatelina hipoalergenica pentru confectionarea corpului, precum si materiale certificate OEKO-TEX® nontoxice pentru hainute. Parul este placut la atingere si poate fi coafat, iar toate hainele sunt detasabile si se spala.

Papusile sunt confectionate manual din materiale textile, dupa schite si tipare proprii create in atelier. Fiecare papusa CReativa este un personaj care isi spune povestea prin detalii si prin personalizarea specifica.

Utilizarea practicilor de fabricatie care au cel mai mic impact pentru mediu

Realizarea oricarui tip de produs necesita utilizarea de materiale si energie. Incercam sa facem acest lucru cu un impact cat mai mic posibil asupra mediului nostru.

Cea mai importanta modalitate prin care credem ca putem ajuta la reducerea amprentei de carbon asupra mediului este de a fabrica toate produsele noastre local (magia are loc in Craiova), sa procuram materiale din Romania si chiar tesaturi fabricate local. O mare parte din impactul negativ pe care îl au produsele asupra lumii sunt emisiile de carbon in transportul acestora, in special din strainatate.

De asemenea, plicurile si cutiile in care livram minunatiile noastre sunt complet reciclabile.

Recomandam un consum responsabil de jucarii, tocmai de aceea oferim certificat de adoptie si o garantie de 12 luni din momentul cumpararii, care acopera defectele de orice natura.

Va invitam sa incercati o imbratisare cu o jucarie de bumbac si sa ne jucam sanatos fara plastic si fara baterii!