Conditii de returnare a produselor achizitionate

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor, fara ramburs,  se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. NU vor fi acceptate colete (cu produse returnate) care au valoare ramburs!

Conform legii, SC CREATIVE SRL va inapoia in cont bancar contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma inapoiata nu va include si cheltuielile de transport, ci doar contravaloarea produselor.

Un produs returnat trebuie sa fie in ambalajul original si in conditii perfecte pentru revanzare, adica sa fie complet, fara urme de utilizare, fara defecte, fara zgarieturi, pete, modicari fizice, fara etichete aditionale lipite sau alte inscrisuri direct pe ambalajul original al producatorului, ambalaj nedeteriorat si curat.
SC. CREARTIVE ART SHOP accepta doar returul produselor fara urme de utilizare, fara defecte, aflate in starea lor initiala, care nu prezinta urme de folosire, care nu au fost purtate, deteriorate sau spalate, cu toate etichetele aplicate/atasate si impachetate in ambalajul lor original.

Pentru produsele personalizate la comanda nu se accepta retur.

Pot schimba un produs cu un alt produs?

Nu. Puteti returna un produs si ulterior sa refaceti comanda pentru un alt produs.

Produsele SC. CREATIVE ART SHOP SRL sunt in general UNICAT prin manufactura si pictura realizata, si nu exista posibilitatea inlocuirii lor pe alte culori sau marimi. Aceasta cerinta se considera COMANDA NOUA.

Orice schimbare a unui produs cu un alt produs se va putea realiza doar dupa ce VANZATORUL isi da acordul. Produsele de schimb vor fi expediate doar dupa ce bunurile returnate au fost primite si verificate de controlul calitatii (CTC). Retineti ca unui client ii este permisa o singura data schimbarea unui produs cu un altul de acelasi tip.

Marfa trebuie returnata intr-un singur colet. Ne rezervam dreptul de a refuza retururi multiple la date diferite pentru o singura comanda emisa. Nu ne asumam responsabilitatea pentru coletele deterioarate sau pierdute.

ATENTIE – Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate, cu produse deteriorate, purtate sau spalate si cu urme de parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/ intors suportata de client.

 

Pasi de RETUR

PASUL 1: Ambaleaza corespunzator produsele pe care doresti sa le schimbi in aceiasi cutie/ ambalaj in care ai primit produsele, pe care poti lipi apoi AWB-ul primit de la curier. Produsul trebuie sa fie insotit de Factura emisa de SC CREATIVA SRL primita la livrarea produsului.

PASUL 2: Trimite un e-mail pe adresa de e-mail: contact@creativaart.ro cu urmatoarele informatii:

  • Nume
  • Prenume
  • Numar telefon
  • Numarul Facturii emisa de SC CREATIVA SRL primita la livrarea produsului
  • Motiv returnare produs
  • Cont bancar in care doriti sa fie returnata suma, daca nu doriti sa fie inlocuit produsul (titularul contului trebuie sa fie clientul, numele trecut in factura emisa de catre SC CREATIVE ART SHOP SRL).

PASUL 3: Contacteaza un curier sa vina sa iti ridice coletul, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

ATENTIE: Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat (trebuie sa verificam continutul coletului tau inainte de a-l accepta).

Atentie: Conform OUG 34/2014 costul returului este suportat de client. In cazul unui retur de bani, suma reprezentand contravaloarea produsului iti va fi rambursata in cont in termen de maximum 10 de zile de la primirea coletului. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont.
Daca toate cerintele din politica de retur au fost indeplinite, va vom instiinta si va vom returna costul complet al produsului (produselor) returnate, in 10 zile, fara costurile pentru transportul produselor returnate, care sunt responsabilitatea clientului. Daca nu indepliniti una din aceste conditii, veti fi instiintat si veti avea posibilitatea de a primi produsele inapoi. Nu suntem raspunzatori pentru orice costuri suplimentare de transport.  Daca refuzati sa primiti produsele returnate, ne rezervam dreptul de a retine articolul si suma care a fost achitata. Timpul de rambursare depinde de contul dumneavoastra. Cheltuielile de transport nu vor fi rambursate.

Va rugam sa retineti ca taxele vamale internationale si impozitul pe vanzare NU sunt rambursabile pentru expeditii in afara UE.
Pentru informatii suplimentare despre RETURURI va rugam sa ne contactati la contact@creativaart.ro